Nieuws

Waarom Deliveroo Interactieve Video kiest

5 januari, 2017


Grote merken kiezen ZWAPPY voor interactieve video.


Een aantal weken geleden lanceerden we een interactieve videocampagne voor Deliveroo. Deze bezorgdienst plopt, samen met al hun fietsers, in verschillende landen en steden als paddestoelen uit de grond. Als relatieve nieuwkomers in Nederland waren ze opzoek naar meer naamsbekendheid. ZWAPPY bedacht en ontwikkelde daarom de brandawarness campagne: Spot the Roo. Een interactieve video-game waarmee je punten (en daarmee korting) kunt verdienen door Deliveroo-elementen te spotten in het Amsterdamse straatbeeld. Bekijk onze case!

‘Verrassend’, ‘vernieuwend’ en ‘innoverend’

Deliveroo zet verschillende campagnes op ten behoeve van de engagement, interactie en activatie met Deliveroo. Voor deze actie wilden ze graag ‘vernieuwend’, ‘verrassend’ en ‘innoverend’ zijn. Wij bedachten het concept omdat we geloven dat de spelers nog meer betrokken raken bij het merk, omdat ze met behulp van de interactieve video het merk in hun eigen straatbeeld terug zien. Daarnaast geloven we dat het spel zo verslavend werkt dat je na het spelen op straat verder gaat: ‘Kijk, daar fietst er weer een’.

In het artikel van Marketing Tribune zie je nog meer redenen van dit bedrijf om te kiezen voor ZWAPPY – Interactieve Video.

‘interactieve video spreekt naar ons inzien een brede groep aan door het gebruiksgemak en de toegankelijkheid, waar ook de incentive voor een brede groep relevant en/of attractief is. Niet te vergeten, het is ook entertaining – en dat vindt sowieso een grote groep leuk’, aldus Deliveroo.

Nieuwsgierig naar de resultaten?