Cases

Interactieve video’s voor De Boterhamshow

20 november, 2017

Het is nooit eerder gebeurd, maar ZWAPPY werkt al een aantal maanden aan interactieve video’s voor De Boterhamshow van omroep NTR. De online afleveringen worden vanaf vandaag dagelijks gebruikt voor dit nieuwe kindertelevisieprogramma van Zappelin. De Boterhamshow wordt De Wereld Draait Door voor kinderen, een nieuwe titel voor 6 tot 8 jarigen.

Goede samenwerking
Een sterk onderdeel van het innovatieve concept is de samenwerking tussen online developers en televisiemakers, die ruim voor de lancering van het programma de handen ineen slaan. Juist door alle expertises op tijd bij elkaar te brengen, ontstaan mooie, nieuwe en innovatieve projecten. NTR deed dat al eerder bij het maken van de interactieve documentaire over De tuin der lusten van Jheronimus Bosch waar de omroep de Webby Award Publieksprijs 2017 mee won.

Achter de schermen
Wij zijn blij met de innovatieve stappen die omroepen zetten om het nieuwe kijkgedrag van de doelgroep tegemoet te komen. Iets waar we aan het begin van ZWART/WIT al voor pleitten. Interactieve video is daar wat ons betreft een passend middel voor.
Bekijk de eerste interactieve aflevering vanavond, en de overige iedere avond, tussen 17:00 uur en 19:00 uur!