Nieuws

Interactieve video in 2017

12 januari, 2017

Online videotrends worden ieder jaar weer gedaan. Zo ook voor 2017. Volgens de voorspellingen zal interactieve video opnieuw een rol gaan spelen. Dit keer alleen nog dominanter. Er zal meer worden geëxperimenteerd.

ZWAPPY meets Facebook
De voorspellingen hebben alles te maken met online video en social media. De combinatie voor 2017 als je het ons vraagt. Volgens Adformatie worden er vandaag de dag zo’n 8 miljard video’s per dag op Facebook bekeken. Omdat gebruikers tegenwoordig eerder geneigd zijn om content via Facebook, dan via YouTube te delen, gaat de voorspelling dat Facebook in 2017 zelfs voorop zal gaan lopen als platform om jouw videoboodschap op te publiceren. Het is goed om te weten dat interactieve video’s van ZWAPPY ook op Facebook gepubliceerd kunnen worden. Zo deden we dat ook voor Deliveroo.

Houd je camera verticaal
Naast dat onze producties smartphone compatibel zijn, houden we er in de vormgeving rekening mee dat gebruikers hun video het liefst verticaal bekijken. Ook dit is een online video trend voor 2017. Deze ontwikkeling hebben we te danken aan apps als Instagram, What’s app en Snapchat. Vooral de vormgevers in ons team zijn daar niet altijd even blij mee, maar als het werkt, dan gaan we ervoor!

Nog meer drones
Ook de drone zal meer en meer ingezet gaan worden. Moet je je voorstellen wat je allemaal wel niet kunt bedenken als een drone ingezet wordt in combinatie met interactieve video.  Dat geldt overigens ook voor het gebruik van 360-video. Wij hebben genoeg ideeën. Benieuwd? Kom een keer langs voor een vrijblijvend gesprek.

Wat je kunt doen met interactieve video
Aston is een van ZWAPPY’s hoofdrolspelers. Je ontmoet hem al op de site. Daarnaast kun je hem en daarmee alle avonturen van onze start-up volgen op Instagram.
In deze stopmotion, waarin Aston in een wereld van papier en karton rondrijdt, leggen we uit wat interactieve video is?

ZWAPPY’s Stopmotion