Cases

Interactieve video’s voor De Boterhamshow

20 november, 2017

Het is nooit eerder gebeurd, maar ZWAPPY werkt al een aantal maanden aan interactieve video’s voor De Boterhamshow van omroep NTR. De online afleveringen worden vanaf vandaag dagelijks gebruikt voor dit nieuwe kindertelevisieprogramma van Zappelin. De Boterhamshow wordt De Wereld Draait Door voor kinderen, een nieuwe titel voor 6 tot 8 jarigen.

Lees verder
Nieuws

Interactieve video in 2017

12 januari, 2017

Online videotrends worden ieder jaar weer gedaan. Zo ook voor 2017. Volgens de voorspellingen zal interactieve video opnieuw een rol gaan spelen. Dit keer alleen nog dominanter. Er zal meer worden geëxperimenteerd.

Lees verder
Nieuws

Bestuur deze interactieve video met jouw mobile

22 januari, 2016

Online video is booming. Iedere minuut wordt er alleen al op Youtube meer dan 300 uur aan video geüpload. Hoe zorg je ervoor dat jouw doelgroep niet alleen de video start, maar ook afkijkt. Door ze te boeien en bij jouw verhaal te betrekken. Dat kun je doen door bijvoorbeeld spelelementen aan de video te koppelen of door alleen de kern centraal te zetten en de extra informatie als keuzemogelijkheid weer te geven. Dit alles kan in de vorm van een interactieve video.

Lees verder